Джако е жив! Да живее Джако!

Майкъл Джексън е жив и ще се върне до две години. Сега живее на отдалечено място и събира сили и приходите  от книгите, дисковете и филмите, които се харчат след смъртта му," това  твърди руската музикална продуцентка Яна Рудковская в

2009-11-08 16:54:18
Джако е жив! Да живее Джако!
Майкъл Джексън е жив и ще се върне до две години. Сега живее на отдалечено място и събира сили и приходите  от книгите, дисковете и филмите, които се харчат след смъртта му," това  твърди руската музикална продуцентка Яна Рудковская в интервю пред aif.ru.

Тя хвърля бомбата, че на генералните репетиции три дни преди смъртта на Джако е бил не той, а негов двойник. Не може болен мъж на 50 години, който доскоро се появяваше в инвалидна количка, да скача така по сцената, е нейният риторичен върпос. Дамата допуска, че цялата история с неговата смърт е аферата на века.

След години той ще се върне  и феновете му няма да се сърдят, че са били излъгани, а ще бъдат щастливи. Рудоковская допуска, че междувременно той ще си направи пластични операции и ще се опита да смени самоличността си. Това е гениален  PR, е мнението на Рудковская. .

Според в. "Сън" пък много е вероятно последният филм на Джако, This is it,   да бъде сред номинираните за "Оскар" ленти. Информацията е на вътрешен човек от Американската киноакадемия. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия